Range Rover SVR

Range Rover SVR

10 000kr12 timer
2019

Range Rover SVR er en høyytelsesutgave av den populære Range Rover-SUVen, produsert av Land Rover. Den har en kraftfull 5.0-liters V8-motor som leverer 585 hestekrefter, noe som gir en imponerende akselerasjon og tophastighet. Den har også en sofistikert firehjulstrekk-teknologi og høyytelsesbremser for å håndtere den økte ytelsen. Den har også et sporty eksteriørdesign med unike stylingdetaljer, samt et luksuriøst og komfortabelt interiør. Alt i alt er Range Rover SVR en kraftfull og luksuriøs SUV for dem som søker ekstra ytelse og komfort.

  • Topputstyrt
  • 585 HK
  • 5 seter
  • 22 tommers hjul.

Depositium: 8 000kr                                                                                                                                                                                  Egenandel ved skade: 30 000kr                                   

Fordelene med å leie en Range Rover SVR inkluderer å få oppleve en av de mest luksuriøse og ytelsessterke SUV-ene på markedet. Range Rover SVR er også utstyrt med en rekke avanserte teknologier og funksjoner, som for eksempel adaptiv luftfjæring, en høyytelses firehjulsdriftssystem og et avansert infotainment-system. Du vil også ha muligheten til å kjøre en bil med høy ytelse og respons, som er bygget for å takle selv de mest utfordrende terrengene. I tillegg til dette, leie en Range Rover SVR gir deg også fleksibiliteten til å bytte bil etter dine ønsker og behov.

go top