Mercedes S63 AMG

Mercedes S63 AMG

10 000kr12 timer
2015

Mercedes S63 er en luksuriøs sedan produsert av det tyske bilmerket Mercedes-Benz. Den er kjent for sin komfortable og romslige kabine, sine avanserte teknologiske funksjoner og sin kraftige ytelse. S63 har et elegant og stilrent utseende, med en lang og lav profil, kromdetaljer og LED-lykter. Den er drevet av en 4,0-liter biturbo V8-motor som leverer 603 hestekrefter og 664 lb-ft dreiemoment, noe som gjør at den kan aksellerere fra 0 til 100 km/h på bare 3,4 sekunder. S63 har også en rekke avanserte sikkerhetssystemer, som adaptiv cruisekontroll, blindsonevarsling og automatisk nødbremsing. Alt i alt er Mercedes S63 en luksuriøs og kraftfull sedan som gir en behagelig og trygg kjøreopplevelse.

  • Topputstyrt
  • 585 HK
  • 4 seter
  • 22 tommers hjul

Depositum: 8000kr                                                                                                                                                                             Egenandel ved skade 30 000kr 

Fordel med å leie en Mercedes S63 er at det gir deg muligheten til å oppleve luksusen og ytelsen til denne sedanen uten den økonomiske forpliktelsen som følger med å eie en. I tillegg kan det å leie en S63 være en god mulighet for spesielle anledninger eller arrangementer, som en forretningsreise eller en date, når du vil imponere med din kjøretøyvalg. Til slutt gir leie av en S63 også muligheten til å testkjøre bilen og prøve ut dets ulike funksjoner og nyte opplevelsen.

Book bilen

go top