Mercedes G63 Brabus

Mercedes G63 Brabus

10 000kr12 timer
2015

Mercedes G63 er en luksuriøs firehjulsdrevet SUV produsert av det tyske bilmerket Mercedes-Benz. Den er kjent for sin robuste ytelse og sin kapasitet til å klare seg i utfordrende terrengforhold. G63 har et kraftig og maskulint utseende, med en høy og bred silhuett, stålbeskyttelser og store hjul. Den er drevet av en 4,0-liter biturbo V8-motor som leverer 577 hestekrefter og 627 lb-ft dreiemoment, noe som gjør at den kan aksellerere fra 0 til 100 km/h på bare 4,5 sekunder. G63 har også en rekke avanserte teknologiske funksjoner, som en 9-trinns automatisk girkasse, adaptiv luftfjæring og et innebygd navigasjonssystem. Alt i alt er Mercedes G63 en luksuriøs og kraftfull SUV som gir en spennende og trygg kjøreopplevelse.

  • 550 HK
  • 5 seter
  • Alcantara
  • Topputstyrt

Depositum: 8 000kr                                                                                                                                                                                   Egenandel ved skade: 30 000kr

En fordel med å leie en Mercedes G63 er at det gir deg muligheten til å oppleve luksusen og robustheten til denne SUVen uten den økonomiske forpliktelsen som følger med å eie en. I tillegg kan det å leie en G63 være en god mulighet for spesielle anledninger eller arrangementer, som en fjelltur eller en eventyrferie, når du trenger et kjøretøy som kan håndtere utfordrende terreng. Til slutt gir leie av en G63 også muligheten til å testkjøre bilen og prøve ut dets ulike funksjoner og muligheter.

Book bilen

go top