S63 AMG

Automat

5 Seter

Svart

Premium

Sports

Mercedes

Mercedes-Benz S63 AMG er en imponerende luksus sedan som forener elegant design med imponerende ytelse. Denne modellen representerer det beste av Mercedes’ ingeniørkunst og AMG’s lidenskap for kraft og dynamikk, og tilbyr en kjøreopplevelse som overgår forventningene. – Luksus – Ytelse &#8211...

7990 kr per dag

Mercedes-Benz S63 AMG er en imponerende luksus sedan som forener elegant design med imponerende ytelse. Denne modellen representerer det beste av Mercedes’ ingeniørkunst og AMG’s lidenskap for kraft og dynamikk, og tilbyr en kjøreopplevelse som overgår forventningene.

– Luksus
– Ytelse
– Eleganse
– Avansert teknologi

Under panseret til S63 AMG ligger en kraftfull 4.0-liters V8-motor, som er finjustert av AMG for å levere en imponerende ytelse. Med over 600 hestekrefter og lynrask akselerasjon, kan S63 AMG gå fra 0 til 100 km/t på bare noen få sekunder, og oppnår topphastigheter som tar pusten fra deg.

Interiøret i Mercedes-Benz S63 AMG er en oase av luksus og komfort. Med førsteklasses materialer, håndverk av høy kvalitet og avansert teknologi, tilbyr S63 AMG en førsteklasses opplevelse for både fører og passasjerer. De ergonomiske setene er komfortable selv på lange turer, og det er rikelig med plass til å strekke seg ut og slappe av.

S63 AMG er også utstyrt med en rekke avanserte teknologifunksjoner som hjelper føreren med å holde seg tilkoblet og trygg underveis. Dette inkluderer Mercedes’ COMAND-infotainmentsystem, head-up display og et omfattende utvalg av førerassistentsystemer som adaptiv cruise control og aktiv filholderassistent.

Priser:
– Vennligst ta kontakt for pristilbud

Depositum: 8 000 kr
Egenandel ved skade: 30 000 kr

Å leie en Mercedes-Benz S63 AMG gir deg muligheten til å oppleve det beste av luksus og ytelse uten å eie bilen selv. Enten det er for en spesiell anledning eller bare for å nyte en kjøretur på landeveien, vil S63 AMG imponere med sin blendende kraft og elegante design.