RS6 Avant

Automat

5 Seter

Svart

Premium

Sports

Audi

Audi RS6 Avant er en bil som forener det beste fra to verdener: den praktiske bruken av en stasjonsvogn og den kraftige ytelsen til en sportsbil. Med sitt karakteristiske design og imponerende kjøreegenskaper, er RS6 Avant et ikon blant prestasjonsorienterte stasjonsvogner. – Sportsprestasjoner – Stil &#82...

9990 kr per dag

Audi RS6 Avant er en bil som forener det beste fra to verdener: den praktiske bruken av en stasjonsvogn og den kraftige ytelsen til en sportsbil. Med sitt karakteristiske design og imponerende kjøreegenskaper, er RS6 Avant et ikon blant prestasjonsorienterte stasjonsvogner.

– Sportsprestasjoner
– Stil
– Funksjonalitet
– Avansert teknologi

Under panseret til RS6 Avant ligger en kraftig 4.0-liters twin-turbo V8-motor, som leverer over 600 hestekrefter. Denne imponerende kraften gjør at RS6 Avant kan akselerere fra 0 til 100 km/t på bare noen få sekunder, og oppnår topphastigheter som tilfredsstiller selv de mest krevende førere.

Interiøret i Audi RS6 Avant er like imponerende som ytelsen. Med førsteklasses materialer, avansert teknologi og et ergonomisk design, tilbyr RS6 Avant en førsteklasses kjøreopplevelse for fører og passasjerer. Den romslige kupéen gir god plass til passasjerer og bagasje, noe som gjør den ideell for lange kjøreturer og daglig bruk.

RS6 Avant er også utstyrt med en rekke avanserte teknologifunksjoner som hjelper føreren med å holde seg tilkoblet og trygg underveis. Dette inkluderer Audi’s MMI-infotainmentsystem, virtuelle cockpit-display og avanserte førerassistentsystemer som adaptiv cruise control og filskiftevarsler.

Priser:
– Vennligst ta kontakt for pristilbud

Depositum: 8 000 kr
Egenandel ved skade: 30 000 kr

Å leie en Audi RS6 Avant gir deg muligheten til å oppleve den perfekte balansen mellom stil, ytelse og funksjonalitet. Enten det er for en spesiell anledning eller bare for å nyte en kjøretur på landeveien, vil RS6 Avant imponere med sin imponerende kraft og raffinerte design.