Rolls Royce Ghost

Automat

5 Seter

Svart

Premium

SUV

Rolls Royce

Rolls-Royce Ghost er inkarnasjonen av luksus og eleganse på veien. Denne majestetiske sedanen er et mesterverk av håndverk og ingeniørkunst, som tilbyr en kjøreopplevelse uten sidestykke for de som verdsetter det ypperste innen bilkvalitet og komfort. Eksklusivitet Eleganse Overlegen komfort Rolls-Royce kvalitet Ro...

16 990 kr per dag

Rolls-Royce Ghost er inkarnasjonen av luksus og eleganse på veien. Denne majestetiske sedanen er et mesterverk av håndverk og ingeniørkunst, som tilbyr en kjøreopplevelse uten sidestykke for de som verdsetter det ypperste innen bilkvalitet og komfort.

  • Eksklusivitet
  • Eleganse
  • Overlegen komfort
  • Rolls-Royce kvalitet

Rolls-Royce Ghosts eksteriør tiltrekker seg oppmerksomhet med sitt tidløse design og ikoniske grill. Den slående silhuetten og de forseggjorte detaljene understreker bilens luksuriøse karakter og presens.

Interiøret i Rolls-Royce Ghost er et sant meisterstykke av luksus. Hvert element er nøye utformet og håndlaget med de fineste materialene, og tilbyr en eksklusiv og avslappende atmosfære for både fører og passasjerer. Fra de mykeste skinnsetene til de rikeste treverkspanelene og det elegante ambientelyset, er hvert aspekt av interiøret designet for å imponere.

Under panseret leverer Rolls-Royce Ghost en kraftfull og jevn kjøreopplevelse. Med en raffinert V12-motor og avansert luftfjæringsteknologi, glir Ghost over veiene med ubesværet kraft og presisjon. Uansett om du cruiset langs motorveien eller kjører gjennom byens gater, er Rolls-Royce Ghost en stille oase av luksus og komfort.

Priser:

  • Vennligst ta kontakt for pristilbud

Depositum: 8 000 kr

Egenandel ved skade: 30 000 kr

Rolls-Royce Ghost er ikke bare en bil, det er et symbol på overlegenhet og raffinement på veien. Å leie en Rolls-Royce Ghost gir deg muligheten til å oppleve denne eksepsjonelle luksusen uten å eie den, og gir deg en smak av den eksklusive livsstilen som Rolls-Royce er kjent for.