Porsche Panamera Turbo S

Automat

4 Seter

Hvit

Premium

4×4

Porsche

Porsche Panamera Turbo S er et flaggskip av luksus og ytelse i Porsche’s lineup av sportslige sedaner. Den kombinerer den dynamiske kjørefølelsen til en sportsbil med elegansen og komforten til en luksuriøs sedan, og gir en førsteklasses kjøreopplevelse som få andre biler kan matche. Ytelse Luksus Sportslig...

6 599 kr per dag

Porsche Panamera Turbo S er et flaggskip av luksus og ytelse i Porsche’s lineup av sportslige sedaner. Den kombinerer den dynamiske kjørefølelsen til en sportsbil med elegansen og komforten til en luksuriøs sedan, og gir en førsteklasses kjøreopplevelse som få andre biler kan matche.

  • Ytelse
  • Luksus
  • Sportslighet
  • Avansert teknologi

Med sin kraftige 4.0-liters V8-motor med twin-turbo gir Porsche Panamera Turbo S en imponerende ytelse. Med over 600 hestekrefter under panseret, kan denne bilen akselerere fra 0 til 100 km/t på bare noen få sekunder, og oppnår topphastigheter som får adrenalinet til å pumpe.

Interiøret i Porsche Panamera Turbo S er en oase av luksus og komfort. Med førsteklasses materialer, håndverk av høy kvalitet og avansert teknologi, tilbyr denne bilen en førsteklasses opplevelse for både fører og passasjerer. Setene er komfortable og støttende, og det er rikelig med plass til å strekke seg ut og slappe av under lange kjøreturer.

Porsche Panamera Turbo S er også utstyrt med en rekke avanserte teknologifunksjoner som hjelper sjåføren med å holde seg tilkoblet og trygg underveis. Dette inkluderer et avansert infotainment-system, adaptiv cruise control, og et omfattende sikkerhetssystem som hjelper til med å beskytte passasjerene i tilfelle en kollisjon eller ulykke.

Priser:

  • 6 599 kr for 12 timer

Depositum: 8 000 kr
Egenandel ved skade: 30 000 kr

Å leie en Porsche Panamera Turbo S gir deg muligheten til å oppleve det beste av Porsche’s ingeniørkunst og ytelse uten å eie bilen selv. Uansett om det er for en spesiell anledning eller bare for å nyte en eksklusiv kjøreopplevelse, er Porsche Panamera Turbo S et utmerket valg for de som setter pris på luksus og sportslig ytelse.