Mercedes AMG GT

Automat

2 Seter

Svart

Premium

Sports

Mercedes

2020-modell Mercedes-AMG GT er en imponerende sportsbil som kombinerer luksus og ytelse på en enestående måte. Denne tyske superbilen er designet for å levere en ekstraordinær kjøreopplevelse, med sitt slanke og aerodynamiske utseende som gir et hint av aggressivitet. Under panseret finner du kraftfulle motoralte...

9 900 kr per dag

2020-modell

Mercedes-AMG GT er en imponerende sportsbil som kombinerer luksus og ytelse på en enestående måte. Denne tyske superbilen er designet for å levere en ekstraordinær kjøreopplevelse, med sitt slanke og aerodynamiske utseende som gir et hint av aggressivitet. Under panseret finner du kraftfulle motoralternativer, som gir imponerende akselerasjon og en lydopplevelse som vil glede enhver entusiast. Interiøret oser av luksus og avansert teknologi, med skreddersydde detaljer og førsteklasses materialer. Mercedes-AMG GT er ikke bare en bil, det er en kunstnerisk utført mesterverk som appellerer til de som setter pris på ytelse, stil og komfort.

  • 2 Seter
  • Sportbil
  • AMG

Depositum: 8 000 kr

Egenandel ved skade: 30 000 kr

Å leie en Mercedes-AMG GT gir flere fordeler, spesielt for de som ønsker å oppleve den luksuriøse og kraftige ytelsen uten å forplikte seg til langsiktig eierskap.