Lamborghini Urus

Automat

5 Seter

Svart

Premium

SUV

Lamborghini

2022-modell Lamborghini Urus er en luksus-SUV som kombinerer den ikoniske italienske stilen til merket med høy ytelse. Lansert i 2018 representerer Urus Lamborghinis inntreden på SUV-markedet, og forener kraften og hastigheten tradisjonelt assosiert med merkets sportsbiler med praktikaliteten og allsidigheten til en ...

16 990 kr per dag

2022-modell

Lamborghini Urus er en luksus-SUV som kombinerer den ikoniske italienske stilen til merket med høy ytelse. Lansert i 2018 representerer Urus Lamborghinis inntreden på SUV-markedet, og forener kraften og hastigheten tradisjonelt assosiert med merkets sportsbiler med praktikaliteten og allsidigheten til en SUV. Med en kraftig V8-motor leverer Urus imponerende hestekrefter og akselerasjon, noe som gjør den til en av de raskeste SUV-ene på markedet. Den karakteristiske designen, preget av skarpe linjer og aggressive vinkler, gjenspeiler Lamborghinis engasjement for å skape visuelt slående og aerodynamiske kjøretøy. Inne i Urus tilbys en luksuriøs og høyteknologisk interiør med førsteklasses materialer og avanserte funksjoner, og appellerer både til ytelsesentusiaster og de som søker en raffinert kjøreopplevelse i en SUV-format.

  • Topputstyrt
  • 650 HK
  • 5 seter

Priser:

  • 16 990 kr for 24 timer

Depositum: 8 000 kr
Egenandel ved skade: 30 000 kr

Å leie en Lamborghini Urus kan ha flere fordeler, avhengig av individuelle preferanser og behov. Her er noen potensielle fordeler ved å leie en Urus:

  • Luksuriøs Opplevelse: Leie av en Lamborghini Urus gir deg muligheten til å oppleve luksusen og elegansen til denne high-end SUV-en uten å eie den permanent. Dette kan være spesielt attraktivt for de som ønsker å nyte en luksuriøs kjøreopplevelse for en begrenset periode.
  • Variert Kjøreopplevelse: Lamborghini Urus er kjent for sin kraftige ytelse og imponerende akselerasjon. Ved å leie, får du sjansen til å oppleve denne høy ytelsen uten å forplikte deg til langsiktig eierskap.
  • Spesifikke Anledninger: Leie av en eksklusiv bil som Urus kan være ideelt for spesielle anledninger som bryllup, jubileer, eller andre feiringer. Det gir deg muligheten til å ankomme i stil og gjøre øyeblikket minneverdig.