Mercedes G63 Brabus

Automat

5 Seter

Svart

Premium

SUV

Mercedes

Brabus G63 AMG er en oppsiktsvekkende versjon av den allerede kraftfulle og ikoniske Mercedes-Benz G-Klassen. Brabus, kjent for sin ekstreme tilpasning og tuning av luksusbiler, har gitt denne terrenggående SUV-en en ekstra dose kraft og luksus. Topputstyrt 565 HK 5 seter Depositum: 8 000 kr Egenandel ved skade: 30 00...

8 000 kr per dag

Brabus G63 AMG er en oppsiktsvekkende versjon av den allerede kraftfulle og ikoniske Mercedes-Benz G-Klassen. Brabus, kjent for sin ekstreme tilpasning og tuning av luksusbiler, har gitt denne terrenggående SUV-en en ekstra dose kraft og luksus.

  • Topputstyrt
  • 565 HK
  • 5 seter

Depositum: 8 000 kr

Egenandel ved skade: 30 000 kr

Brabus G63 AMG har en massiv 4.0-liters V8-motor, som er kraftig tunet av Brabus for å produsere en imponerende ytelse. Med over 800 hestekrefter under panseret, er Brabus G63 AMG en av de raskeste og mest kraftfulle SUV-ene på veien. Denne massive kraften gir bilen en imponerende akselerasjon og topphastighet, og gjør den til et imponerende syn på veiene.

Ikke bare har Brabus G63 AMG enorm kraft, men den har også et luksuriøst og velutstyrt interiør. Med førsteklasses materialer, håndverk av høy kvalitet og avanserte teknologifunksjoner, tilbyr denne SUV-en en førsteklasses kjøreopplevelse for både fører og passasjerer.

Designmessig skiller Brabus G63 AMG seg ut med sitt aggressive utseende og unike stylingdetaljer. Brabus har tilført bilen et unikt aerodynamisk kit, som ikke bare gir den et tøft utseende, men også forbedrer aerodynamikken og ytelsen.

Alt i alt er Brabus G63 AMG et imponerende eksempel på håndverk og ingeniørkunst fra Brabus. Med sin blendende kraft, luksuriøse interiør og unike design, er denne terrenggående SUV-en en drømmebil for de som søker det aller beste innen ytelse og luksus.