E53 AMG

Automat

5 Seter

Svart

Premium

Sports

Mercedes

Mercedes-AMG E53 representerer en perfekt balanse mellom luksus, ytelse og avansert teknologi. Denne modellen kombinerer det beste fra Mercedes-Benz E-Klasse med AMG’s lidenskap for kraft og dynamikk, og tilbyr en førsteklasses kjøreopplevelse for entusiaster. – Luksus – Ytelse – Avansert tekn...

7990 kr per dag

Mercedes-AMG E53 representerer en perfekt balanse mellom luksus, ytelse og avansert teknologi. Denne modellen kombinerer det beste fra Mercedes-Benz E-Klasse med AMG’s lidenskap for kraft og dynamikk, og tilbyr en førsteklasses kjøreopplevelse for entusiaster.

– Luksus
– Ytelse
– Avansert teknologi
– Eleganse

Under panseret til E53 ligger en kraftig 3.0-liters sekssylindret motor med elektrisk kompressor og integrert starter-generator. Denne avanserte drivlinjen gir en imponerende ytelse med 435 hestekrefter og en lynrask akselerasjon. Med Mercedes’ 4MATIC+ firehjulsdriftssystem og AMG SPEEDSHIFT TCT 9-trinns automatgirkasse, leverer E53 presis kraft og kontroll på veien.

Interiøret i Mercedes-AMG E53 er en fest for sansene. Med førsteklasses materialer, elegant design og avansert teknologi, tilbyr E53 en luksuriøs opplevelse for fører og passasjerer. De ergonomiske setene er komfortable selv på lange kjøreturer, og det avanserte MBUX-infotainmentsystemet holder deg tilkoblet uansett hvor du er.

E53 er også utstyrt med en rekke avanserte førerassistentsystemer som hjelper deg med å holde deg trygg og komfortabel på veien. Dette inkluderer adaptiv cruise control, aktiv blindsoneassistent og automatisk nødbremsesystem.

Priser:
– Vennligst ta kontakt for pristilbud

Depositum: 8 000 kr
Egenandel ved skade: 30 000 kr

Å leie en Mercedes-AMG E53 gir deg muligheten til å oppleve det beste av luksus og ytelse uten å eie bilen selv. Enten det er for en spesiell anledning eller bare for å nyte en kjøretur på landeveien, vil E53 imponere med sin blendende kraft og raffinerte eleganse.